Ha gyerkőcöd nem tud elaludni nap közben, vagy este, illetve éjjel sokszor felébred, jelentkezz online képzésemre itt: https://www.elenkgyerekek.com/kepzesek/almatlanul/

2020. október 25., vasárnap

Mit tegyél, ha a gyerek nem tud nélküled aludni?

 

           A hat hónapnál fiatalabb csecsemők, veled szeretnek aludni, úgy tekintünk rájuk, mint problémás alvókra, akiknek a szokását ki kell javítani. 

A hordozással történő napközbeni altatás idők kezdete óta létező dolog. Érdekesség ezekkel a babákkal kapcsolatban. Ha szüleik segítik őket az által, hogy kezükben tarták, vagy közelükben vannak, éjjel saját „fészkükben” fognak aludni, akkor is, ha ez egy bölcső vagy egy mózeskosár. Nem csak megengedik, hogy lerakjuk őket (ébren, vagy már álmukban), hanem nagyon kicsi korukban, öttől kilenc óráig terjedő megszakítás nélküli időt alszanak át. 

 Ahogy te ráhangolódsz babádra, úgy fog ő is rád hangolódni. A hormonok tánca az, ami anya és gyermeke között zajlik. Nem kényezteted el babádat! 




Ha gyerkőcöd nem tud elaludni nap közben, vagy este illetve éjjel sokszor felébred, jelentkezz online képzésemre itt: https://www.elenkgyerekek.com/kepzesek/almatlanul/