Ha gyerkőcöd nem tud elaludni nap közben, vagy este, illetve éjjel sokszor felébred, jelentkezz online képzésemre itt: https://www.elenkgyerekek.com/kepzesek/almatlanul/

2021. október 10., vasárnap

Hogyan tudsz te aludni még reggel egy kicsit, ha pacsirtád van?

 

Biztosíts harapnivalót                      

A koránkelőknek jó étvágya van. Biztosan nyújts tápláló lefekvés előtti harapnivalót a lefekvési szokásaitokban (A rosszagyerek.blogspot.hu-n említem, hogy Amerikában divatos a lefekvés előtt enni néhány falatot) és hagyj gyermeked szobájában. Egy féltányérnyi gabonapehely műanyag tányérban megtelíti amíg elkészíted neki a reggelit. Tudsz hagyni narancslevet, vagy vizet egy csőröspohárban, ha szomjas lenne. 

Tisztázd a szabályokat         

Bizonyosodj meg róla , hogy a szabályok világosak. Ha nem szeretnéd, hogy a koránkelőd felébressze a testvéreit, bizonyosodj meg róla, hogy a határok világosak. 

Tanítsd meg neki az órát      

Ha biztonságosnak érzed, hogy egy órát rakj gyermeked szobájába, tanítsd meg neki a leolvasását. Ha lehetséges inkább számlapos órát tegyél be, mint digitálisat.

Kép forrása: https://auti.hu/shop/vizualis-idomero-timer

Ha gyerkőcöd nem tud elaludni nap közben, vagy este illetve éjjel sokszor felébred, jelentkezz online képzésemre itt: https://www.elenkgyerekek.com/kepzesek/almatlanul/