Ha gyerkőcöd nem tud elaludni nap közben, vagy este, illetve éjjel sokszor felébred, jelentkezz online képzésemre itt: https://www.elenkgyerekek.com/kepzesek/almatlanul/

2021. december 19., vasárnap

A tervezés az élénk gyerekek és a család jóllétének kulcsa utazás, és nyaralás esetén is!

 

Kezd egy utitervvel

 Egy élvezetes utazás, vagy ünnep azzal kezdődik, hogy végiggondolod, mire van szüksége családod minden egyes tagjának. Azért, hogy elkészítsd azt az utitevet, ami a legjobban illik családodhoz, gondod végig a tervek hatását a biológiai órátokra.

Igaz, nem könnyű. És a gondokodás, és az előretervezés nem valószínű, hogy a teendőid listáján szerepel. Viszont akár a nyár és vidámság elé nézel, egy kellemesen eltöltött idő elé a rokonokkal, vagy „túlélni” az időt a rokonokkal, a gyerekek sokkal rugalmasabbak lesznek, jobban érzed majd magad, kisebb eséllyel „fizetsz” utána, ha megállsz és gondolkodsz – még egy kicsit is.

 A helyett hogy azonnal a népszerű látványosságokhoz mentek, fontolj meg egy kis szabadidőt otthon a rokonsággal, a helyett, hogy elrohannátok. Ha hotelben laktok, tervezz kis lazulást a medencélnél az első napra. Időt szánva biolgógiai órádnak az alkalmazkodáshoz, megengedi számodra, hogy az út többi részét élvezhesd.

Az által, hogy terveket készítesz, ami passzol családodhoz, azonnal csökkented a feszültséget, ami az már utazás gondolatára is nő. Mosolyokkal kezded az utazást visítások helyett.



Ha gyerkőcöd nem tud elaludni nap közben, vagy este illetve éjjel sokszor felébred, jelentkezz online képzésemre itt: https://www.elenkgyerekek.com/kepzesek/almatlanul/