Ha gyerkőcöd nem tud elaludni nap közben, vagy este, illetve éjjel sokszor felébred, jelentkezz online képzésemre itt: https://www.elenkgyerekek.com/kepzesek/almatlanul/

2022. augusztus 7., vasárnap

Igazítsd tervedet a gyerkőchöz - alaptermészetek 2 rész: impulzivítás

 

Amikor gyermeked impulzív

 

Fontos emlékezni arra, ha gyermeked impulzív nagy valószínűűséggel tiltakozni fog a változás ellen! Ez nem azt jelenti, hogy képtelen lenne megtanulni kezelni. Értsd meg, hogy szomorú, és tegyél lépéseket segítve, őt hogy feldolgozza ezt.

Amikor együttműködsz impulzív gyermekeddel, fontos emlékezni rá, hogy „harcolni” vele vagy sírni hagyni, csak olaj az impulzíivítására és növeli a feszültségét, még nehezebbé téve az alvást. 

Szüksége van arra, hogy együttműködj vele, támogatva őt és segítve őt lenyugtatni szevezeteét, így tud alduni, és világosan komunilálod: itt az alvás ideje.

Ha te is impulzív vagy, nem könyű, főleg ha fáradt vagy. Ezért hasznos, amikor elkezded a folyamatot, világosan eldöntöd, hogy készen állsz rá. 


Gyerkőcöd nem tud elaludni nap közben, vagy este illetve éjjel sokszor felébred, jelentkezz online képzésemre itt: https://www.elenkgyerekek.com/kepzesek/almatlanul/