Ha gyerkőcöd nem tud elaludni nap közben, vagy este, illetve éjjel sokszor felébred, jelentkezz online képzésemre itt: https://www.elenkgyerekek.com/kepzesek/almatlanul/

2022. augusztus 21., vasárnap

Igazítsd tervedet a gyerkőchöz - alaptermészetek 4. rész: energiaszint és a rendszeresség/rendszertelenség

 Amikor gyermeked magas energiaszinttel rendelkezik

A biztonság folyamatos aggodalom egy magas energiaszinttel rendelkező gyerkőc számára. Menj biztosra és fontold meg, ahogy megváltoztatod az alvóhelyét a magas energiaszinttel rendelkező gyermeked biztonságban lesz a helyen. 

Amikor gyermeked bioritmusa kiszámítható és rendszeres

Gyermeked kiszámítható belső órája előnyt jelent, amikor megváltoztatod az alvóhelyét. Ha a napirendje állandó, valószínűleg ez a gyermek bárhol elalszik!

Amikor gyermeked bioritmusa rendszertelen

A rendszertelen gyermeknek nincs meg a természetes belső órája, ami segítené őt, hogy tudja, mikor kell aludni. Felállítva napirendet és nyugtatva csendesítve őt hatékonyan segítheted kezelni a változást. E nélkül a támogatás nélkül a végén alváshiánya lesz, és kevésbé fog tudni megbírkózni az új helyzettel.

 

Gyerkőcöd nem tud elaludni nap közben, vagy este illetve éjjel sokszor felébred, jelentkezz online képzésemre itt: https://www.elenkgyerekek.com/kepzesek/almatlanul/