Ha gyerkőcöd nem tud elaludni nap közben, vagy este, illetve éjjel sokszor felébred, jelentkezz online képzésemre itt: https://www.elenkgyerekek.com/kepzesek/almatlanul/

2022. február 27., vasárnap

Vény nélkül kapható gyógyszerek illetve a hidratáltság és az alvás kapcsolata:

 

Ártalmatlannak tűnő tabletták és egyéb nátha elleni szerek:

 Sajnálatos módon az egyik veszélye az utazásnak gyakran a betegség. A víz megváltozása, a replőgépen keringtetett levegő, az alvás megzavarása sebezhetővé tesz bennünket a betegségekkel szemben. Legyél tudatában annak, hogy sok vény nélkül kapható gyógyszer álmatlanságot okoz. 

Igyál vizet

 Könnyű kiszáradni amíg utazol, ami nem csupán rossz érzést nyújt gyermekednek, hanem felébreszti őt az éjszaka közepén. Ha szuperérzékeny, gond lehet, hogy a hőmérséklettel és a helyi csapvíz ízét nem fogja elfogadni.

A víz a legjobb. A szóda gyakran vizelethajtó, több pisiléshez vezethet. Jobb persze, mint szomjúság elfolytása, ezek viszont növelik, ahogy a folyadék kiválasztást a szervezetben.



Gyerkőcöd nem tud elaludni nap közben, vagy este illetve éjjel sokszor felébred, jelentkezz online képzésemre itt: https://www.elenkgyerekek.com/kepzesek/almatlanul/