Ha gyerkőcöd nem tud elaludni nap közben, vagy este, illetve éjjel sokszor felébred, jelentkezz online képzésemre itt: https://www.elenkgyerekek.com/kepzesek/almatlanul/

2016. június 26., vasárnap

Össefügg az alvás a gyerek viselkedésével?

Én sem hittem el...

De összefügg....

Az én ma már 10 éves Barnim világ életében rossz alvó volt, igaz családi örökség, - én is, én jó kislány voltam, annyira, hogy volt matek tanár aki szemembe mondta, hogy utálom a szerény csendes gyerekeket -. De Barnim impulzív, nála rosszul sült el.

Ha nem tudjátok miről beszélek az alaptermészeti jellemzőkről a

rosszagyerek blog oldalon találtok bővebb leírásokat.

Barni mint már többször írtam impulzív, kitartó, érzékeny, alapos megfigyelő, lassan alkalmazkodó, magas energiaszinttel rendelkező gyerkőc.

Az Álmatlanul Amerikában című könyvet azért olvastam ki, mert Barni ovis nyári szünetei alatt nem todott aludni, kapott mézes tejet és citromfű teát is de semmi.
Mire első osztályt végezte gyorsan elolvastam. A spanyol viasz ugyan nem volt benne, de rájöttem, hogy az alvás problémája hogyan függ össze az alaptermészeti jellemzőivel.

Nála egy nagyon pofon egyszerű recept látszik beválni. A gyereket tornáztatni kell mind fizikálisan mind szellemileg, és akkor nem szenved éjjel. Hogy miért van ez kifejtem az idők során, amellett, ha tudod az alaptermészeti jellemzőit gyerkőcödnek, neked is adok tippeket.

Ha nem tudnád íme a teszt: www.elenkgyerekek.com

Remélem neked is hasznos lesz ez a blog!