Ha gyerkőcöd nem tud elaludni nap közben, vagy este, illetve éjjel sokszor felébred, jelentkezz online képzésemre itt: https://www.elenkgyerekek.com/kepzesek/almatlanul/

2020. január 5., vasárnap

A magas energiaszint, mint alvást akadályozó alaptermészet




Lenyugodni óriási kihívást jelent egy magas energiaszinttel rendelkező gyereknek. Rengeteg dolguk van! Ha magas energiaszinttel rendelkező gyerkőcödnek problémája van a lezárással, emlékezz, ahelyett, hogy azon gondolkodnál, miért ilyen ő, ismerd fel, hogy gondja van szervezetének lelassításával, és folyamatosan találj ki lehetőségeket arra, hogy segítsd becsatornázni és csökkenteni az energia mennyiséget.
Amikor megérted, hogy milyen nehéz a magas energiaszinttel rendelkező gyerekeknek lelassítani és elaludni, sokkal nagyobb türelmed lesz!
Egységesen szüksége van jelekre az alváshoz, az által, hogy egy állandó szokásrendet hozol létre, csendesítő és kapcsolódó idővel, hogy csökkentsd a feszültséget, majd igazítsd gyermekedhez, hogy passzoljon hozzá. Az, hogy hogy teszed, minden családban különböző lehet. 

Ami a legfontosabb, az az, hogy gyermeked a nyugodtság és biztonság érzésével menjen aludni, és hogy a nap békésen záruljon. Megértve az alaptermészetét segít neked, hogy sikeres lehess.

Az alaptermészet az az eszköz, ami segít neked finomhangolni az esti lefekvési szokásokat, hogy illeszkedjen gyermekedhez.