Ha gyerkőcöd nem tud elaludni nap közben, vagy este, illetve éjjel sokszor felébred, jelentkezz online képzésemre itt: https://www.elenkgyerekek.com/kepzesek/almatlanul/

2021. május 9., vasárnap

Egy légtérben alvás, de nem egy ágyban:

 

         Ha közeledben szeretnéd tudni csecsemődet, de aggodsz, hogy ráfekszel, vagy állandó riadókészültségben leszel, ha melleteted van, vagy egyszerűen nem kényelmes az együttalvás, a közelben alvás lesz a te megoldásod. 

Óriási választék van:

  •  utazóágyakban, 
  • bölcsőkben, 
  • függőágyakban 
  • és mózeskosarakban, 

ami megkönnyíti gyermekedet a közeledben tudni, de nem a te ágyadban. 

Számíts az átmenetre, ha gyermekedet kiságyba vagy nagyobb helyre szoktatod át, ahogy nő. 

Amikor olyan „fészket” készítesz, ami külön van a te ágyadtól, fontos, hogy legyen jelen az őt ellátó szülő illata. Egyszerű módja ennek a textilpelenka, vagy egy könnyű takaró.

Minden nap, ahogy alszik napközben, vagy leteszed este, ugyan azon a folyamaton menjentek át, lerakva őt a textil pelenkájára, vagy takarójára, ami az édesanyja illatát tartalmazza, vagy annak a szülőének, akivel a legjobban ismer. Ha utazol, vidd magaddal a pelust, a gyermeknek ezt azt jelenti, hogy magatokkal vittétek a „fészkét”. Ha szuperérzékeny, vidd magaddal a lepedőjét és a matracát is.





Ha gyerkőcöd nem tud elaludni nap közben, vagy este illetve éjjel sokszor felébred, jelentkezz online képzésemre itt: https://www.elenkgyerekek.com/kepzesek/almatlanul/